Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

måndag 21 november 2016

Idag ska tryckpressen gå igång

För några dagar sedan skrev jag att En liten gris har kommit emellan. Och den hade faktiskt fått gå före bloggskrivande - men har ni sett grisen så tror jag att ni läsare förstår och har överseende. Särskilt ni som kanske också har läst den första boken om Knorrvar.
Trettiofem teckningar till den andra boken om Knorrvar - som heter "Knorrvars första jul" - var klara i onsdags och inpassade på rätt ställen i texten och sedan har det varit lite korrekturgranskning och mindre rättelser och nu i morse blev allt klart för tryckning, så idag ska tryckpressen gå igång. Självfallet trycks boken på Öland.
Knorrvar själv har också skrivit om detta alldeles nyss på sin egen hemsida www.knorrvar.se som jag lite ödmjukt kan rekommendera för var och en som funderar på julklappar till barn, barnbarn, syskonbarn, andra släktingar, vänner eller sin personal. Knorrvar går att läsa i alla åldrar och är förstås ett måste för alla samlare av Ölandslitteratur.
:-)  :-)  :-)
Kommentera gärna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar