Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

onsdag 19 juli 2017

Teern Torn

Dubai har sitt Burj Khalifa (826 meter högt och världens högsta skyskrapa), Malmö har sitt Turning Torso (190 meter) och nu kommer Borgholm att få sitt Teern Torn på närmare 13 meter. Det senaste berättar ICA-handlaren  Richard Teern i senaste numret av Ölandsbladet. Kul grej som sticker ut i stadens "skyline". Och med en restaurang allra högst upp! En utstickande nyhet och tillika något som alla talar om efter gårdagens helsida i bladet!

Ett par klipp från gårdagens Ölandsbladet.
 Klickar man på tidningstexten så blir den större

Helt galet, kanske det, men Richard Teern är galen på ett roligt och inspirerande sätt.
 
Med tanke på att många kommer vilja upp och många har svårt att gå i trappor, så får vi hoppas att det också blir någon form av hiss i Teerntornet. Men det har Richard säkert redan tänkt på.
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar