Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

söndag 8 oktober 2017

Det händer i nästa vecka!

Även här på Öland händer en del på underhållningsfronten. Se bara här i vänsterspalten, där ni redan idag kan skrålla ner till vad som händer i nästa vecka, den andra veckan i oktober. Inte mindre än tre helt olika teaterföreställningar (i Alböke, Gärdslösa och på Ekerum) under var sin dag i slutet av veckan. Bland annat! 
Därtill innehåller veckan som börjar nu i morgon hela tre kroppkaksfester (i Föra, Köping ochKälla), ett hundraårsjubileum (i Södvik), en operaföreställning (på Folkan i Borgholm) och mycket, mycket mer! Det är bara att kolla i vänsterspalten. Den förnyas hela tiden och det nytillkomna lyser upp med ljusare eldrött. Tipsa också gärna era vänner om evenemangstipsen i denna blogg och mejla till per.lublin@gmail.com om det är något som ni vill få med! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar