Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 22 maj 2018

En tretimmarsrepris

Missade ni kommunfullmäktige i Borgholm igår. Det fanns väl inget som var intressantare på TV, men ute var det ju en vacker kväll förstås. 
Isåfall är det bara att klicka HÄR så får ni en repris och tisdagskvällen är räddad. Det bjuds på en blandning av allmän debatt, torgtaxor, bidrag till enskilda vägar (med en dj-kligt jämn omröstning), medborgarpaneler (som väl inte kommunfullmäktige riktigt begrep vad det var - eller så begrep dom det och var inte intresserade av vad medborgarna tycker), att vara "fairtrade"-kommun, att hitta till fots till Hälsocentralen, interpellationssvar samt val av ännu en sossegubbe till en ordförandepost i Gubbholms kommun. 
En repris på sissådär tre och en halv timma! Brygg en TV-kanna kaffe - eller två - och slå er ner i soffan och få en bra bild av det politiska livet i Borgholms kommun!
Kommentarer
Vill du se mina senaste inlägg, klicka HÄR!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar