Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

lördag 29 juni 2013

Partiet med ljugande partiledare


I söndags kunde vi höra halvårskrönikan från "Public Service" med imitatörerna Göran Gabrielsson och Rachel Molin i det utmärkta radioprogrammet "God morgon, världen!
Den inleddes inte helt förvånande med centerpartiets problem och man bjöd på en s.k. brainstorming för att hjälpa partiet med nya slogans som skulle kunna attrahera nya väljare 
"Centern - för dej som ljuger" var ett förslag från en röstlik Mats Knutsson, som tillade: " - Många mytomaner skulle nog känna igen sig i Annie Lööf
Att ha en partiledare som två gånger har ljugit i konstitutionsutskottet är kanske ingen höjdare. Men här i Borgholm har centerledaren Lisbeth Lögnartsson - som aldrig har fått inbjudan till konstitutionsutskottet - vid åtskilliga tillfällen i olika sammanhang ljugit friskt inför både kommunfullmäktige, allmänheten och journalister. 
Enligt opinionsmätningarna lutar det nu åt att centerpartiet snart åker ut ur Sveriges riksdag. Om partiet behövs där överlåter jag åt andra att bedöma, men i Borgholms kommun behövs det definitivt inte!

Missade Du inslaget i söndags så kan Du klicka på länken härunder och sedan klicka på den blåmarkerade "högtalarlänken" Publik service och justera upp ljudet. Det är faktiskt riktigt roligt. Tycker åtminstone jag.
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=438&artikel=5569669

Vill Du kommentera, klicka här!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar