Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 19 september 2017

Grattis Anders Gunnarsson 50 år!

Nu gratulerar vi allas vår Anders Gunnarsson, konservfabrikör m m, som idag tisdag fyller 50 år. 
Han leve hurra, hurra, hurra, hurra!!!!
Anders, som i grunden är kemist med civilingenjörsexamen i bakgrunden, kom från Kalmar till Borgholm på 90-talet och tog då tillsammans med sin ölandsfödda hustru Helena över den tämligen nedgångna konservfabriken Borgens och har utvecklat den till ett modernt företag som idag är den största förädlingsindustrin i Borgholms kommun. En glad fyr som månar om en stor familj och sin personal. En innovatör, inspiratör och en tillgång för Borgholms kommun.  
Ni som inte känner honom har kanske ändå sett honom komma glatt tutande i sin långa limousin i och kring Borgholm.
Hade ju förmånen att få vara en av dom etthundrafemtio inbjudna gäster - från Dalarna, Chile, Lindsdal,  Litauen, Kina, Borgholm med flera platser på vår jord - som var med på hans hejdundrande och trevliga födelsedagskalas på Lundegård i lördags för tio dagar sedan och tänker därför bjuda på några bilder därifrån. 
Talar till gästerna

    

Ingen fest med Anders torde vara möjlig utan fyrverkeri. Tyvärr lyckades jag dock inte att på bild fånga det praktfulla himlaskådespelet senare på kvällen. 
Önskar Anders många goda år och framgång för sitt företag!
Kommentarer

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar