Man kan tro att Ölandsbloggen har tagit sommarlov, men så är det inte. Bara lite öländsk åsiktstorka i skuggan av kriget i Ukraina och den svenska politikens tjafs. I varje fall var det länge sedan det skickades in något debattinlägg. och själv har jag mest varit aktiv i andra medier.

Så tills vidare ska jag allteftersom lägga ut lite axplock från mina inlägg på Facebook, vecka för vecka fr o m 1 juni. Varvat med lite insändare från Ölandsbladet, mest mina egna.

Ha en fortsatt skön sommar trots allt!

Per Lublin


Debattinlägg kan mejlas till 
olandsbloggen@gmail.com (utan prickar)
Vill du se dom senaste inläggen? Klicka på www.olandsbloggen.se
.
SMHI:s väderprognos för Öland - klicka R!

tisdag 17 oktober 2017

Gröt eller KHS?

Medan våra äldre på Strömgården, Soldalen och Ekbacka fick sitta vid sin kvällsgröt i går - för gröt är det som serveras varje måndagkväll på  under dessa ställen - så kunde ledamöterna under halvtimmespausen på kommunfullmäktigemötet igår kväll avnjuta KHS (Kommunfullmäktiges Heliga Smörgåsar) samt kaffe och kaka.
Skulle önska att kommunfullmäktigeledamöterna någon enda måndagkväll finge byta traktering med dem på hemmen!
Politikerhand - utan grötsked - på väg att greppa en läcker KHS
Foto: Per Lublin 2017-10-16 
Kommentarer 

3 kommentarer:

  1. Hej Per!!! Det va fina mackor dom fick Skulle man sedan få sen få reda på vad dom fick i aevode för kvällens möte vore det ännu bättre,
    Kenth Envall.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Kenth!
      Det ska du få reda på. Dom får en femhundring per skalle för varje kommunfullmäktigemöte som dom är med på, oavsett om dom säjer något eller ej. De flesta öppnade väl inte munnen på mötet i måndags annat än för att få i sig smörgåsarna och kakorna. Dom behöver inte ens öppna munnen för att ropa ja vid upprop utan trycker bara på sin närvaroknapp.

      Radera
  2. Snyggt svarat Per
    Kenth Envall.

    SvaraRadera